Fånga effektivt kundens uppmärksamhet i farten

Syns din verksamhet på allra bästa sätt för potentiella kunder eller gäster? Fångar du deras uppmärksamhet i farten?

Perfekta reklamskylten tack vara dess flexibilitet

Låt din restaurang eller butik förmedla viktig information på ett effektfullt och synligt sätt med en gatupratare. Det är det givna valet när du vill informera om till exempel ett gott middagserbjudande eller en rea. Se till att din gatupratare, eller trottoarpratare som den också kallas, väcker intresse och syns på optimalt sätt. Det här är ett utomordentligt enkelt och bra sätt att snabbt nå ut med information. Det gäller att fånga den potentiella gästen eller kunden i farten! Gatupratarens uppgift är att göra just det och att berätta vad du har för intressant information att dela med dig till omvärlden av. Devisen ”syns man inte så finns man inte” stämmer ofta i allra högsta grad. Det gäller att sticka ut i den stora konkurrensen som råder och det är just där ute på gatan som målgruppen finns.

Det självklara valet när du vill sticka ut

Det finns en uppsjö av modeller och varianter på den fiffiga gatuprataren, allt för att du ska kunna hitta den variant som passar just din verksamhet. Nu är det ju som så att den smarta gatuprataren inte endast passar till restauranger och butiker, utan är även det perfekta valet vid till exempel mässor, utställningar eller till fastighetsbyrån som vill visa rätt väg till bostaden där det just nu är visning. Det är enkelt att ta med sig en gatupratare och ta fram när du har behov av den. En annan stor fördel med den här formen av skyltar är att de är väldigt prisvärda och har en lång hållbarhet.
En gatupratare är således ett mycket klokt val för att komplettera sin marknadsföring på – en smart och prisvärd investering för så väl stora som små företag.

E-mail: mail@tobiasehlig.dk