En härlig herrgård

Att komma bort från sin vanliga vardag kan ha stora effekter som bland annat att känna sig avslappnad och återhämtad. Detta är något som alla behöver lite då och då. Varför inte bo på herrgård Knistad för att fånga alla dessa känslor som du kanske behöver just nu.

Gör det lyxigt

Att göra det lyxigt behöver inte kosta mer. Det innebär främst att du befinner dig i en himmelsk miljö som får dig att bli avslappnad och fullständigt lugn i kroppen. Den vackra svenska skogen som finns runt Knistad har en tendens att göra detta med kroppen. En annan aspekt av att göra det lyxigt är mat. Riktigt god mat kan ge dig underbara känslor och det kan få dig att må hur bra som helst, detta erbjuds självklart på Knistad. Känn dig som en ny människa på bara några dagar så att du klarar av din vardag utan problem och trötthet igen. De ljusa rummen kommer att hjälpa till med att ge en avslappnande känsla under hela din tid på herrgården.

Knistad för alla

Om du föredrar att ha en massa aktiviteter att göra kan du också bli riktigt nöjd på Knistad herrgården. Du kan till exempel spela några rundor golf om det är något du gillar eller om det är något du vill testa. Om det lugnar dig att ha sällskap av din kära hund går till och med det att fixa, då har du en massa fina skogspromenader framför dig. Herrgården passar jättebra för alla olika sorters sällskap, ett par, en grupp vänner, en familj eller till och med jobbet. På Knistad kan ni hålla er konferens i en super lugn och fin miljö som kommer inspirera alla som jobbar på ert företag. Tveka inte över att boka ditt rum för en härlig och lugnande upplevelse när livet blir lite för mycket.

E-mail: mail@tobiasehlig.dk