Välj en säker ställning till ditt byggprojekt

Bygger du hus eller står inför en renovering av din villa? Se då till att du har en säker arbetsplats som även underlättar för dig i ditt projekt.

Privat och professionellt bruk

En byggnadsställning är oumbärlig när du ska bygga hus eller fixa i trädgården – oavsett om du arbetar professionellt eller är privatperson. Köp ställningar online för företag och privatpersoner här. De ger dig ett stabilt och säkert underlag att arbeta på oavsett vilken höjd det är.

Utbudet av byggnadsställningar är stort och det kan kännas svårt att välja rätt. Kontakta då din leverantör, som mer än gärna hjälper dig så att allt blir rätt! Valet beror självklart på vilket jobb som du ska utföra och de har lösningar för varje projekt. Tillsammans går ni igenom just dina behov och krav – allt för att ditt byggprojekt ska ske så säkert och smidigt som möjligt. Tänk på att det är oerhört viktigt att välja rätt slags byggnadsställning ur säkerhetsaspekt.

Aluminium eller stål?

Vilken byggnadsställning är bäst – en i aluminium eller en i stål? Rekommendationen är att du väljer en aluminiumställning. Den är lättare än en stålställning och så väl installation som borttagning blir betydligt enklare och mer hanterbar med en ställning i aluminium. Och som ytterligare plus i kanten rostar inte en aluminiumställning lika lätt som stålställning och den är betydligt mer flexibel. Väljer du en aluminiumställning har du en byggnadsställning som håller i många år framöver. Behöver du byggnadsställningen endast vid ett specifikt tillfälle och hellre skulle vilja hyra en lösning inför ditt byggnadsprojekt? Inga problem – då kan leverantören komma hem till dig och leverera samt montera en smidig lösning. Då hyr du en byggnadsställning som är lätt att använda då den är elektrisk. Du styr den således enkelt med en fjärrkontroll. Detta är även den en oerhört säker byggnadsställning eftersom den har räcken hela vägen runt.

E-mail: mail@tobiasehlig.dk