Staffan johansson arbetsförmedlingen

Staffan Johansson – Administrativ chef – Statskontoret – LinkedIn

När jag åter gick in i en ledarroll på Arbetsförmedlingens huvudkontor fick jag med mig kollegor och medarbetare i en resa kring god förvaltning där vi satte …

Staffan Johansson (@dengodebyrakrat) / Twitter

“Det är viktigt att debatten om Arbetsförmedlingen inte fastnar i ett samtal om gårdagens myndighet när vi i själva verket kommit mycket långt i arbetet att …

72. Förändringar på Arbetsförmedlingen och … – Poddtoppen

72. Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med Staffan Johansson – Jobba Jobba Jobba | Lyssna här | Poddtoppen.se

Elin & Staffan pratar om förändringarna inom Arbetsförmedlingen, vad det militära … Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med Staffan Johansson.

Elin & Staffan pratar om förändringarna inom Arbetsförmedlingen, vad det militära ledarskapet är hur kan jobba med det civilt.

72. Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med …

Jobba Jobba Jobba: 72. Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med Staffan Johansson

Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med Staffan Johansson. Jun 25, 2019. Elin & Staffan pratar om förändringarna inom Arbetsförmedlingen, vad det …

Elin & Staffan pratar om förändringarna inom Arbetsförmedlingen, vad det militära ledarskapet är hur kan jobba med det civilt.

72. Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med …

72. Förändringar på Arbetsförmedlingen och ledarskap med Staffan Johansson Jobba Jobba Jobba … Elin & Staffan pratar om förändringarna inom Arbetsförmedlingen, …

Statskontorets generaldirektör anlitade tidigare kollega – DN.SE

23 mars 2022 — Bara en person söker anställningen: Staffan Johansson, som fram tills nyligen var enhetschef på Arbetsförmedlingen.

Remissyttrande: Översyn av insatser enligt LSS … – Regeringen

4 nov. 2020 — Arbetsförmedlingen tillstyrker i huvudsak utredningens förslag om en … Kindahl, samt enhetschef Staffan Johansson och sektionschef Johanna.

AF-reformen kan påverka satsning på nyanlända – Arbetet

AF-reformen kan påverka satsning på nyanlända – Arbetet

5 dec. 2019 — Staffan Johansson, enhetschef på Arbetsförmedlingen, ser flera utmaningar innan intensivåret kan bli verklighet.

Flera frågor återstår för att intensivåret för nyanlända ska bli verklighet. En knäckfråga är om Arbetsförmedlingen får planera aktiviteter för deltagarna på mer än heltid. Det menar myndigheten i en ny rapport.

Utrikesfödda kvinnor har svårast att få jobb – SVT Nyheter

Utrikesfödda kvinnor har svårast att få jobb | SVT Nyheter

11 nov. 2020 — Hör Staffan Johansson, chef på den avdelning på Arbetsförmedlingen som jobbar med de som står längst från arbetsmarknaden.

Antalet personer som varit arbetslösa i över ett år har nått rekordnivåer och allt fler riskerar att hamna i långtidsarbetslöshet, visar nya siffror från Arbetsförmedlingen. Längst från arbetsmarknaden står utrikesfödda kvinnor. I Stockholms län har sju procent av utrikesfödda kvinnor varit arbetslösa i över tolv månader. Samma siffra för utrikesfödda män är fem procent och av inrikesfödda kvinnor och män är bara runt en procent i långstidsarbetslöshet.

Keywords: staffan johansson arbetsförmedlingen

E-mail: mail@tobiasehlig.dk